Skip links

Veggie chef online – basic

990.00

De belangstelling voor koken met groenten neemt enorm toe.
Juist daarom deze cursus voor de thuiskok en de professionele chef die meer wil weten over vegetarisch koken en groentes in de hoofdrol, maar ook voor de diëtiste of voedingsadviseur en iedereen die zijn culinaire technieken wil verdiepen.
De cursus is natuurlijk ook een prachtige aanvulling op de kooktechnieken die je al bezit. Deze veggie chef online cursus zit bomvol culinaire productkennis, zodat je technisch leert proeven. Zo weet je precies wat je kookt en wat er tijdens de bereiding van vegetarische gerechten gebeurd. Ook komen er diverse snijtechnieken aan bod in deze cursus vegetarisch koken. Bij veggie chef online leer je vanuit jouw eigen omgeving en op je eigen tijd.
Deze vegetarische kookcursus is juist  voor de thuiskok en de professionele chef die meer wil weten over vegetarisch koken en groentes in de hoofdrol, maar ook voor de diëtiste of voedingsadviseur en iedereen die zijn culinaire technieken wil verdiepen.

Algemene voorwaarden en privacyverklaring

Availability: Uitverkocht

Description

Helaas hebben wij besloten onze opleidingen niet voort te zetten.

We hebben geprobeerd iemand te vinden die VIP Health zou willen voortzetten. Dat is niet gelukt.

Let op, al het materiaal zal een jaar beschikbaar blijven. Het gaat om zelfstudie!

De belangstelling voor koken met groenten neemt enorm toe.

Juist daarom deze online cursus  voor de thuiskok en de professionele chef die meer wil weten over vegetarisch koken en groentes in de hoofdrol, maar ook voor de diëtiste of voedingsadviseur en iedereen die zijn culinaire technieken wil verdiepen.

De cursus is natuurlijk ook een prachtige aanvulling op de kooktechnieken die je al bezit. Deze veggie chef online cursus zit bomvol culinaire productkennis, zodat je technisch leert proeven. Zo weet je precies wat je kookt en wat er tijdens de bereiding van vegetarische gerechten gebeurd. Ook komen er diverse snijtechnieken aan bod in deze cursus vegetarisch koken. Bij veggie chef online leer je vanuit jouw eigen omgeving en op je eigen tijd. Daarbij kun je gebruik maken van diverse handige tools en een intensieve begeleiding, door een professionele kok en docent.

Kosten; van  €990