Ik was al langer op zoek naar een cursus of opleiding op het gebied van voeding en/of duurzaamheid. In deze opleiding vond ik alles wat ik zocht.
De opleiding heeft me in geen enkel opzicht teleurgesteld.
Karlijn opende samen met haar vrienden dit leuke restaurant in Amsterdam. Sababa: Hebreeuwse straattaal voor ‘no worries’ – staat voor mooi, lekker, betaalbaar en verantwoord eten geïnspireerd op de Midden-Oosterse keuken. Het menu bestaat uit pita’sen platbrood, salades en mezze en is overwegend vega(n). Naast de biologische groenten die we centraal zetten, zoals aubergine, bloemkool en kikkererwten, zijn we gek van halloumi, granaatappel en dadels. Bij deze kleurrijke pitas en salades schenken wij fruitige juices,lokaal bier, biologische limo’s en lekkere frisjes.
Ariadne Vogel van Tisgroen is jouw partner als het gaat om verantwoord, vegetarisch en lekker eten. Met workshops, proeverijen en catering wordt je verwend met mooie, pure thee, vegetarisch koken en eetbare planten en bloemen.
Tisgroen inhuren voor een theeproeverij, catering van vegetarische hapjes, combinatie hiervan, een workshop vegetarisch koken tijdens een zakelijk evenement, op school of bij je thuis? Je bent dan hier aan het goede adres! Vraag naar de mogelijkheden.
The Happy Green Chef kookt en verzorgt vegetarische maaltijden op locatie. Gezonde gerechten die goed zijn voor je lijf, hart en hoofd. Door vlees of vis weg te laten wordt je eten helemaal niet saai, integendeel! The Happy Green Chef laat dit zien en proeven door te koken met biologische, seizoensgebonden producten en andere zoveel mogelijk lokale ingrediënten.
Alle gerechten worden met liefde en aandacht bereid volgens verschillende voedingsfilosofieën; vegetarisch, veganistisch, ayurvedisch, macrobiotisch en raw food. In de recepturen worden verschillende kruiden en specerijen verwerkt en geen producten met chemische toevoegingen gebruikt. Dat is wel zo lekker en gezond voor een (h)eerlijke maaltijd.
Hai, ik ben Mischa, woonachtig in Zuid Limburg en ik heb een praktijk als Leefstijlkok. Wat ik doe:
Dit alles doe ik vanuit meerdere lokaties in mijn regio (Sittard – Maastricht).
[bij·zon·der: ‘afwijkend van het gewone’] aldus Van Dale. Het gewone, de standaard, gewoon standaard anders. Dát is voor ons Bijzonder. Wij zijn gelegen in Bourgondisch Maastricht. De plek bij uitstek voor culinair genot. Wij willen het juist daarom anders doen. Oergondisch genieten, noemen wij dat. Ons lifestyle concept heeft een horecagelegenheid aan de basis. Een plek om te genieten van pure en eerlijke gerechten. Mostly vegan en vega. Met een knipoog naar een stukje vlees en/of vis. Vooral gezond en biologisch! En lekker uiteraard! We serveren kleine gerechten, ter grootte van een tussengerecht, en de gedachten is dat je het gezellig met elkaar kunt delen: uitgebreid tafelen, in onze huiselijke setting.