Skip links

Fabulous Vegan Chef online

De opleiding plantaardig koken op hoog niveau
Aanmelden Gratis Masterclass

Fabulous vegan chef online

Deze opleiding plantaardig koken leert je heel veel nieuwe technieken en ingrediënten kennen

De Fabulous vegan chef online is een opleiding voor chefs die zich willen verdiepen in koken met groentes, granen en peulvruchten. Meer kennis willen hebben over plantaardige menu-opbouw en kooktechnieken en die de nieuwste smaken en ingrediënten willen leren kennen.

Wat leer ik?

De opleiding plantaardig koken bestaat uit een combinatie van online lessen en praktijkdagen. Daarin behandelen wij de nieuwste technieken, zoals het verdiepen van smaken, het werken met fermentatie, het klaren van bouillons, het emulgeren met louter plantaardige producten, het toevoegen van plantaardige umami. En het creëren van nieuwe texturen met groentes. Wil je echt verdieping in jouw kooktechnieken en kennis, en heel veel nieuwe inspiratie met groentes, dan is deze Fabulous vegan chef online iets voor jou.

Praktische informatie

Het programma bestaat uit 6 praktijklessen en 24 online lessen, die je in een ritme van 4 lessen per maand in eigen tempo kan volgen. De studiebelasting, naast de lesdagen, komt neer op 6 uur per week.

De kosten bedragen €3600.

De opleiding is geregistreerd bij de CRBKO. Onderwijsinstellingen met een CRKBO-registratie hoeven geen btw te heffen over hun opleidingen. Hierbij inbegrepen: Inschrijfgeld, lesmateriaal, begeleiding tijdens de lesdag en in de online leeromgeving, toegang tot online leeromgeving, gebruik biologische ingrediënten bij lunch, kookdemo’s en de praktijkdagen.

Let op!

Toelating: afronding VIP Health & Nutrition opleiding  of minimaal 2 jaar werkervaring en aantoonbare kennis van basistechnieken, technisch proeven en productkennis. De cursisten dienen de beschikking te hebben over een computer met internet, email, Word en Excel en de beschikking te hebben over een keuken met professionele apparatuur.

Verplicht: koksbuis, hoofdbedekking en koksmes

Aantal cursisten per groep  zal maximaal uit  7 personen bestaan.

Start 23 of 24 Januari 2022  

Lestijden praktijkdagen: 10:00 tot 18:00

 

Locatie

De opleiding wordt gegeven in hartje centrum van Haarlem,
op loopafstand van het station en redelijk met de auto bereikbaar.
De gezellige keuken is van alle moderne gemakken voorzien.

VIP Health & Nutrition
Smedestraat 13
2011RE Haarlem

 

Aanmelden Gratis Masterclass