Skip links

Fabulous Vegan Chef online

De opleiding plantaardig koken op hoog niveau
Aanmelden Gratis Masterclass

Fabulous vegan chef online

Deze opleiding plantaardig koken leert je heel veel nieuwe technieken en ingrediënten kennen

De Fabulous vegan chef online is een opleiding voor chefs die zich willen verdiepen in koken met groentes, granen en peulvruchten. Meer kennis willen hebben over plantaardige menu-opbouw en kooktechnieken en die de nieuwste smaken en ingrediënten willen leren kennen.

Wat leer ik?

De opleiding plantaardig koken bestaat uit 24  online lessen. Daarin behandelen wij de nieuwste technieken, zoals het verdiepen van smaken, het werken met fermentatie, het klaren van bouillons, het emulgeren met louter plantaardige producten, het toevoegen van plantaardige umami. En het creëren van nieuwe texturen met groentes. Wil je echt verdieping in jouw kooktechnieken en kennis, en heel veel nieuwe inspiratie met groentes, dan is deze Fabulous vegan chef online iets voor jou.

Praktische informatie

Het programma bestaat  24 online lessen, die je in eigen tempo kan volgen. De kosten bedragen €3600.

Deze cursus is in de aanbieding tot 30 April 2023 voor €200.

 

 

Aanmelden Gratis Masterclass

Testimonials

Mijn droom is om na 20 jaar werkzaam te zijn als  chef, een eigen bedrijf te beginnen , met een moderne keuken waar groenten een centrale rol krijgen. Ik wilde mij ondertussen wel graag ontwikkelen in het veganistisch koken op niveau.

Deze opleiding heeft mij veel nieuwe technieken geleerd, brede ingrediënten kennis, en een andere menu opbouw.

Bart

Ik heb recent de eerste lichting Fabulous Vegan Chef online gevolgd. Tijdens deze opleiding krijg je 6 praktijklessen in Haarlem en de rest doe je online en dat was een prettige en nieuwe ervaring voor mij. Deze opleiding doe je niet zomaar even en verdiend echt voldoende voorkennis, liefst als kok.

Ik heb hem succesvol afgerond ook al was het een pittige opleiding.

Femke van VIP Health and Nutrition heeft onze groep heel veel geleerd en ik verbaasde mij over haar kennis. Kooktechnieken, bereidingstechnieken, achtergrondinformatie, nieuwe ontwikkelingen noem maar op, ik ben haar erg dankbaar voor dit mooie aanbod.

Jammer dat er geen vervolg op is dan zou ik meteen weer meedoen.

Monique