Skip links

LET OP DE KOSTEN VOOR DE OPLEIDING BEDRAGEN €3600. HIER WORDT ALLEEN EEN AANBETALING GEVRAAGD. ZODRA DEZE BINNEN IS STAAT JE PLEK VAST. JE ONTVANGT EEN FACTUUR VOOR DE VOLLEDIGE OPLEIDING, ZODRA WE ZEKER WETEN DAT DE OPLEIDING VAN START KAN GAAN. DE AANBETALING ZAL VERREKEND WORDEN MET DE FACTUUR. MOCHT DE OPLEIDING VAN ONZE KANT GEANNULEERD WORDEN, WORDT DE AANBETALING VANZELFSPREKEND TERUGGESTORT.

Aanbetaling Fabulous vegan online, plantaardige opleiding

150.00

De Fabulous vegan chef online is een opleiding voor chefs die zich willen verdiepen in koken met groentes, granen en peulvruchten. Meer kennis willen hebben over plantaardige menu-opbouw en kooktechnieken en die de nieuwste smaken en ingrediënten willen leren kennen.

Algemene voorwaarden en privacyverklaring

Clear
SKU: FBV Availability: Uitverkocht

Description

De Fabulous vegan chef online is een opleiding voor chefs die zich willen verdiepen in koken met groentes, granen en peulvruchten. Zodat je meer kennis krijgt over plantaardige menu-opbouw en kooktechnieken. En die de nieuwste smaken en ingrediënten willen leren kennen.

opbouw

De opleiding bestaat uit een combinatie van online lessen en praktijkdagen.

Daarin behandelen wij de nieuwste technieken, zoals het verdiepen van smaken, het werken met fermentatie, het klaren van bouillons en het emulgeren met louter plantaardige producten. Daarnaast leren we hoe we plantaardige umami kunnen  het toevoegen. Ook  creëren we  nieuwe texturen met groentes.

Wil je echt verdieping in jouw kooktechnieken en kennis, en heel veel nieuwe inspiratie met groentes, dan is deze Fabulous vegan chef online iets voor jou.

Additional information

Lesdag Kiezen

zondag, maandag