Skip links

LET OP DE KOSTEN VOOR DE OPLEIDING BEDRAGEN €3600. DEZE WORDT VANAF JANUARI 2023 TEGEN GEREDUCEERD TARIEF AANGEBODEN VOOR €185 EURO.

Aanbieding Fabulous vegan online, plantaardige opleiding

185.00

De Fabulous vegan chef online is een opleiding voor chefs die zich willen verdiepen in koken met groentes, granen en peulvruchten. Meer kennis willen hebben over plantaardige menu-opbouw en kooktechnieken en die de nieuwste smaken en ingrediënten willen leren kennen.

Algemene voorwaarden en privacyverklaring

SKU: FBV Availability: Op voorraad

Description

Helaas hebben wij besloten onze fysieke opleidingen niet voort te zetten.

Omdat we graag onze kennis nog willen delen, komt het online gedeelte van deze  opleiding komt in januari beschikbaar tegen gereduceerd tarief!

Let op, al het materiaal zal een jaar beschikbaar blijven. Het gaat om zelfstudie!

De Fabulous vegan chef online is een opleiding voor chefs die zich willen verdiepen in koken met groentes, granen en peulvruchten. Zodat je meer kennis krijgt over plantaardige menu-opbouw en kooktechnieken. En die de nieuwste smaken en ingrediënten willen leren kennen.

opbouw

De opleiding bestaat uit een 24 online lessen.

Daarin behandelen wij de nieuwste technieken, zoals het verdiepen van smaken, het werken met fermentatie, het klaren van bouillons en het emulgeren met louter plantaardige producten. Daarnaast leren we hoe we plantaardige umami kunnen  het toevoegen. Ook  creëren we  nieuwe texturen met groentes.

Wil je echt verdieping in jouw kooktechnieken en kennis, en heel veel nieuwe inspiratie met groentes, dan is deze Fabulous vegan chef online iets voor jou.

Voorinschrijving! de cursus wordt op 11 Januari 2023 gestart.

Nu Aanbieding tot 31 januari 2023 voor 185 euro.