Skip links

Veggie chef online- cursus vegetarisch koken

Volgende start 21 September 2022

aanmelden

De belangstelling voor koken met groenten neemt enorm toe.

Juist daarom deze online cursus  vegetarisch koken voor de thuiskok en de professionele chef die meer wil weten over vegetarisch koken en groentes in de hoofdrol, maar ook voor de diëtiste of voedingsadviseur en iedereen die zijn culinaire technieken wil verdiepen. Zo verbreed je jouw kennis over gezonde voeding en kun je cliënten nog beter ondersteunen. Voeding is een belangrijk onderdeel van onze gezondheid. Geen wonder dus dat steeds meer mensen kiezen voor een vegetarisch eetpatroon. Zowel voor de professionele kok als de amateur chef,  biedt de  vegetarische kookcursus  veggie chef online je veel voordelen.

Cursus vegetarisch koken

De cursus vegetarisch koken is natuurlijk ook een prachtige aanvulling op de kooktechnieken die je al bezit. Deze veggie chef online cursus zit bomvol culinaire productkennis, zodat je technisch leert proeven. Zo weet je precies wat je kookt en wat er tijdens de bereiding van vegetarische gerechten gebeurd. Ook komen er diverse snijtechnieken aan bod in deze cursus vegetarisch koken. Bij veggie chef online leer je vanuit jouw eigen omgeving en op je eigen tijd. Daarbij kun je gebruik maken van diverse handige tools en een intensieve begeleiding, door een professionele kok en docent.

8 stappen plan

De cursus vegetarisch koken van veggie chef online werkt volgens een helder 8 stappenplan in een prettige en professionele online leerplatform. Professionele kennis heb je dus altijd binnen handbereik. VIP Health & Nutrition voorziet je tijdens deze cursus vegetarisch koken natuurlijk ook van leerzame video’s en een perfecte ondersteuning. De veggie chef online cursus bestaat uit 20 gevarieerde lessen. Deze bestaan uit een praktijk en een theorie gedeelte en originele receptuur. Tijdens deze cursus maak je gebruik van handige online tools zoals een webcam, chat en message.

Bekijk de demo van onze cursus hier voor een duidelijk beeld!

Demo Veggie chef online

De studiedruk:

  • 20 lessen met een praktijk en een theorie gedeelte.
  • We gaan uit van 2 lessen per week – 5 tot 6 uur per les.
  • De cursus vegetarisch koken kan in eigen tempo afgerond worden binnen 12 weken.
  • De cursus wordt afgesloten met een praktijkexamen en een theoretisch examen.

Start: 21 September 2022
Kosten: € 990

Na de cursus vegetarisch koken Veggie chef online – basics heb je nog voldoende doorstroommogelijkheden bij VIP Health & Nutrition. Ben je gegrepen door het vak, dan zijn er 2 beroeps praktijkdagen bij te boeken aan het eind van deze cursus.

Wil je jouw kennis als professionele of hobbykok uitbreiden op het gebied van biologisch en vegetarisch koken? Schrijf je dan in voor de cursus vegetarisch koken van veggie chef online.

Aanmelden

Testimonials:

Ik vind het niveau van de cursus hoog maar niet te hoog. De opbouw is goed waardoor je snel in de cursus kan groeien. Je wordt uitgenodigd veel te proberen, ontdekken en jezelf vaak ook te verrassen met de resultaten ? Een kwalitatief zeer goed online programma.
Je kunt ontzettend veel kennis opdoen vanuit de theorie gedeeltes en natuurlijk vooral door het doen van de praktijk opdrachten en de feedback. Niet alleen op de eigen opdrachten maar zeker ook die van anderen. Het is leuk dat je met elkaar mee kan kijken.
Het belangrijkste is denk ik de tijd en ruimte hebben/ creëren de opdrachten te doen, je producten te kopen ect.
De cursus vraagt wel dat je in een aardig tempo doorgaat, goed bij blijven per week werkte voor mij het pretigste.
De opbouw van de cursus vond ik echt fantastisch. Ik ben echt onder de indruk van hoe het programma in elkaar zit. Hoe alles elkaar opvolgt. De theorie en praktijk opdrachten. Er is niks onduidelijks in het hele programma. Helder en goede mogelijkheid om dus in de cursus te groeien zoals hiervoor beschreven.

Kelly

ik vond het super leerzaam en uitdagend, ik heb veel geleerd van de kundige en inspirerende leraar, met veel goede feedback.

Sheila
Ik heb de vegetarische kookcursus met heel veel plezier gedaan en het heeft me veel geleerd. Vooral op het gebied van het samen stellen van een gerecht, de MEP en het platen. Ik neem de feedback die je hebt gegeven mee en dank je daar hartelijk voor.Het 8 stappenplan zal ik zeker vaker gebruiken.
Het is een goed opgebouwde cursus. Ik heb nu veel inspiratie om door te gaan en mij verder te ontwikkeling in de keuken. Ik heb al een hoop ideeen ?
Grote kans dat ik mij in de toekomst nog zal melden voor verdere verdieping.
Giel
Erg tevreden over de cursus. Was vooraf benieuwd hoe je een kookcursus online kon doen. Maar het heeft alle verwachtingen overtroffen. je kunt ook echt online veel leren qua smaak, snijtechnieken etc. De ondersteunende filmpjes waren ook erg prettig hierin.
Groot compliment voor het snelle reageren en beoordelen.
Eefje
Echt een super kookcursus dat ik iedereen kan aanraden die een stapje beter wil kunnen koken en snappen hoe bepaalde dingen in elkaar zitten.
Een recept volgen in een kookboek of zelf koken en verzinnen… dat  laatste is wat ik na streef. Er is zoveel mogelijk! Deze cursus heeft mijn inzicht in mogelijkheden en plezier in koken verbeterd.
Wilma