Skip links

VIP Health bouwt haar keuken op bij de Groene afslag

Nog even en we zijn er helemaal klaar voor. VIP Health & Nutrition heeft haar keuken opgebouwd op een hele inspirerende plek.

Wij geloven in samenwerken en versterken. Op deze prachtige locatie gaat dat zeker lukken. De keuken wordt voor verschillende doeleinden door meerderen gebruikt. Van workshops, MEP locatie voor restaurant, lunchen tot demo’s.

De groene afslag is de plek waar wij gaan settelen in een bruisende omgeving met boeiende initiatieven:

De Groene Afslag is de circulaire hub van de regio gooi en vechtstreek, waar iedereen welkom is. Een logistieke wonderplek waar vijf dorpen elkaar aantikken, pal onderaan afrit 8 van de A1, waar je dus letterlijk de groene afslag neemt. Het is een restaurant, evenementenlocatie, vergaderzalenverhuurbedrijf en flexwerkplek. Een gemeenschappelijk speelplein voor mensen die inzien dat we linksom, rechtsom, een aantal dingen zullen moeten veranderen in onze levens, de dorpspomp waar veranderaars elkaar treffen.

De Groene Afslag is ook het thuis van een plant based lunch restaurant. Want zeggen ze: “Het is namelijk best wel handig en slim dat wij – als rechtop lopend zoogdier – ons menu een beetje aanpassen omdat de mondiale veestapel een te grote wissel trekt op de planeet. Moeten we daarom ineens allemaal veganist worden? Nee, dat hoeft niet, maar wat vaker groente als hoofdbestanddeel van je maaltijd zou wel zinnig zijn. En dat dat ook nog lekker kan zijn proberen we hier te laten proeven” Sinds kort is er een kook workshop ruimte op de eerste verdieping, speciaal ingericht om alle kennis te delen. En te vermenigvuldigen.

Wij zullen daar bedrijfstrainingen en workshops gaan aanbieden.

Samen met Sheila Struyck stomen we jullie klaar voor de duurzame feestdagen:

Drieluik workshop: 100% pure plant feestmenu

Gerechten vol groenten zien er prachtig uit, geven veel verschillende voedingswaarden en zijn belangrijk in de duurzame gastronomie. Minder dierlijke eiwitten en vetten eten helpt de planeet. Maar in de doordeweekse drukte ontbreekt het soms aan inspiratie of de ervaring om ermee aan de slag te gaan. Een greep uit de dingen die we soms horen bij onze plant-forward pop-up diners:

  • Als ik bij de groenteboer sta sla ik dicht, geen idee wat ik voor lekkers kan maken met al die groenten.
  • Mijn gezin wil graag wat minder vlees en vis eten, maar het ontbreekt me aan inspiratie om nieuwe dingen te leren.
  • Als je op instagram die mooie gekleurde bordjes ziet denk ik, dat zou ik ook wel willen maken, maar ik weet niet hoe.
  • Met Kerst wil ik graag een tafel vol mensen, maar er zijn zoveel verschillende dieet wensen dat de moed me in de schoenen zakt.

Maar dat hoeft helemaal niet. We helpen je op weg met technieken en ingrediënten die je elke dag kunt gebruiken. In een feestelijk workshop drieluik met als intructeurs Femke van de Heuvel en Sheila Struyck,

  • deel 1: feestelijke borrelplank die gegarandeerd opgaat
  • deel 2: restaurant waardige voorgerechten
  • deel 3: hoofdgerechten waar een carnivoor blij van wordt
  • Data zaterdagen: 11, 25 November en 9 December van 12.45 – 18.00
  • Data zondagen: 12, 26 November en 10 December van 12.45 – 18.00
  • Kosten: Hele drieluik 185,00 euro (ipv 220,00 euro)

Verder lezen en aanmelden:

De workshops zijn beperkt ook los te boeken: