Deze vraag werd mij gesteld door studio plantaardig. Een serie podcasts over alle aspecten van plantaardig eten. Van de boer, de producent, de gezondheidswetenschapper, de filosoof naar de chefkok. Ik mocht 45 minuten lang vertellen over de uitdagingen van chefs in deze tijd.
Slow food schreef er het volgende over:
In deze tijd van veel geschreeuw, food-fluencers en de grootgrutter die een vegan sticker op de komkommer plakt, is een gesprek met gelauwerde vega-chef Femke van de Heuvel een verademing.
Wil je meer begrijpen van smaak en wat er in je pannetje gebeurd? Luister dan naar dit interview met Femke in Studio Plantaardig. Een aanrader, lieve Slow Foodies… In deze gratis masterclass hoor je alles over smaak, koken en de diepe drijfveren van deze grote lady-chef.
Ik ben zeer erkentelijk voor zoveel belangstelling en waardering!
Je kan deze podcast beluisteren via spotify of hier:
En ik kan je aanraden de anderen ook mee te pikken!
Had ik al verteld dat we ook nog eens genomineerd zijn in de top 100 van voedselveranderaars?
Ook een mooi initiatief om de hele keten van de grond naar het bord te bekijken en belichten! We zijn dan ook superblij om op deze prachtige lijst te staan.
Wie zijn dé 100 voedselveranderaars van vandaag en morgen?
‘Doelstelling van de Food100 is talent met invloed te koppelen’
De lijst met 100 gamechangers in food laat zien hoe groot de vernieuwingsdrang is in het voedselsysteem”, laat de Food100-jury weten. “Innovatieve boeren, startups in foodtech, onderzoekers, activisten, fooddesigners, retailers, cateraars, brancheorganisaties: in de hele voedselketen is het bewustzijn de laatste jaren enorm toegenomen. Een beter voedselsysteem wordt pas een feit als de overtuiging groeit dat een gezonder en duurzamer voedsel mogelijk is.”
Door foodgeneraties te verbinden, willen we het gevestigde leiderschap inspireren en de jongste generatie foodondernemers kansen bieden om met nieuwe initiatieven de toekomst vorm te geven. Door de jonge honden te koppelen aan de ervaren rotten, ontstaat een dynamisch verbindend netwerk dat jaarlijks wordt ververst.
Misschien ervaren jullie het als een beetje stil rondom ons, maar intussen zijn we druk achter de schermen bezig met nieuwe ontwikkelingen. Want stilstaan is op dit moment geen optie!
Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan. Door op ‘Zelf instellen’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.