Skip links

Van hobbykok naar chefkok

Kan je je geld verdienen als vegetarische kok of plantaardige chef? Dat is een vraag die ik vaak krijg. Mijn Antwoord: Vegetarisch en plantaardig  koken is de toekomst en biedt veel kansen op de arbeidsmarkt. Ik zal je uitleggen waarom: Als chefkok en eigenaar van

Gezonde voeding: wat moet ik geloven ?

Gezonde voeding: wat moet ik geloven ? Iedereen weet wel dat gezond eten belangrijk is. Maar er wordt zoveel over gepraat en geschreven dat veel mensen niet meer weten wat ze nou wel en niet moeten geloven. Gezonde voeding kan bijdragen aan het goed functioneren

Koken met sterren

Daar sta ik dan, licht anarchistisch, als enige vrouw, verreweg de oudste (ik had hun moeder kunnen zijn!), geen noemenswaardige (sterren)restaurantervaring, voor een chef van jewelste, in een keuken in Frankfurt. Meer specifiek: ik bevind me in Villa Merton, een tweesterrenrestaurant, waar de piepjonge chef Matthias

Zilver in Milaan

you never walk alone Wat is mooier dan een prachtig ogend verassend gerecht met fantastische smaken? Wat is mooier dan een gerecht met passie, nieuwe texturen? Eindelijk weet ik het antwoord. Niet dat ik het eigenlijk niet wist, onbewust wel. Maar soms komt iets maar