VIP Health & Nutrition gaat samenwerken met ROC Venlo

 

Misset Horeca

Afgelopen week verscheen dit leuke interview in de Misset Horeca.

Het interview ging over de Nieuwe Fabulous vegan chef online opleiding, omgaan met corona en de ontwikkeling van plantaardig eten in Nederland.

Sander had al eerder over mij geschreven en samen blikten wij terug.

Roc venlo: cursus Plantaardige chef

Ik had echter ook groot nieuws om te delen: Wij gaan samenwerken met Gilde Food & Hospitality College in Venlo om daar een cursus plantaardige chef aan te bieden.

De eerste ROC in Nederland waar plantaardige kooktechnieken aan bod komen. Wat een geweldige ontwikkeling is dat. Veel jongeren willen graag chef worden, maar weten nu al dat ze niet met vlees en vis willen werken. Zij kunnen nu helaas nog nergens terecht. Er is een groot kokstekort in Nederland in de gewone keuken, maar zeker ook in vegetarische en plantaardige keukens. Dus hoe mooi is het dat ze in Venlo plantaardige koks gaan opleiden.

Pruimen biet leather vegan geitenkaas vijg in bietenspa gemarineerd vijgenbladolie
Pruimen biet leather vegan geitenkaas vijg in bietenspa gemarineerd vijgenbladolie

Lees het hele artikel hier:

Fabulous Veganmissethoreca

 

Met dank aan Sander van Werkhoven voor het artikel en Koos Groenewold voor de foto’s:

Over Femke

Vegetarische Chef kok en Ayurvedische Voedingsconsulent Femke van den Heuvel tevens chocolatier en patissier van en chef/eigenaar van de voormalige eetwinkel/restaurant VlamIndePan.