Skip links

Reader 100 % plantaardig eten door de baldchefs

3.00

Wil je kennis maken met 100% plantaardig eten ?

Wil je je gezondheid naar een hoger niveau tillen ?

Wil je kennis maken met diverse kooktechnieken die in de plantaardige keuken gebruikt worden ?

Eet je misschien al 100% plantaardig maar heb je je twijfels over de volledige voedinsgwaarden hiervan ?

Dan is deze reader voor jou. Deze reader zal je handvatten bieden om je gezondheid en je vaardigheden in de keuken naar een hoger niveau te tillen.

 

Description

In deze reader gaan we in op het waarom / hoe en wat van 100% plantaardig eten. Waarom zou je 100% plantaardig willen eten, hoe doe ik dat en wat komt hier allemaal bij kijken.

Diverse basis kooktechnieken die je 100% plantaardige dieet zullen verrijken worden toegelicht zoals : hoe werk ik met agar-agar, hoe vervang ik een ei en hoe maak ik een romige soep zonder room.

Tenslotte zijn er een aantal leuke en praktisch uitvoerbare recepten opgenomen. Daarvoor hoef je geen keuken prinses  te zijn maar wordt het er zeker niet minder smakelijk zijn. Ook is er een recept en uitgebreide beschrijving om zelf gevulde tofoe te maken (van sojaboon tot je eigen tofoe) aanwezig.

The Baldchefs
Wie wij zijn ?

Wij zijn verzot op smakelijk, gezond eten en de bereiding daarvan. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe inspirerende kook en bereidings- technieken en hebben daarom een vegetarische koksopleiding (VIP health & nutrition) gevolgd. Wij vinden het leuk om onze kennis en enthousiasme met jullie te delen.

Dennis van den Heerik

Sander Pilon