Veggie chef online- cursus vegetarisch koken

In het voorjaar 2019 lanceren we de online cursus  vegetarisch koken: Veggie chef online – Basics:

De belangstelling voor koken met groenten neemt enorm toe.

Juist daarom deze online cursus  vegetarisch koken voor de thuiskok en de professionele chef die meer wil weten over vegetarisch koken en groentes in de hoofdrol, maar ook voor de diëtiste of voedingsadviseur en iedereen die zijn culinaire technieken wil verdiepen. Zo verbreed je jouw kennis over gezonde voeding en kun je cliënten nog beter ondersteunen. Voeding is een belangrijk onderdeel van onze gezondheid. Geen wonder dus dat steeds meer mensen kiezen voor een vegetarisch eetpatroon. Zowel voor de professionele kok als de amateur chef,  biedt de cursus vegetarisch koken van veggie chef online je veel voordelen.

Cursus vegetarisch koken

De cursus vegetarisch koken is natuurlijk ook een prachtige aanvulling op de kooktechnieken die je al bezit. Deze veggie chef online cursus zit bomvol culinaire productkennis, zodat je technisch leert proeven. Zo weet je precies wat je kookt en wat er tijdens de bereiding van vegetarische gerechten gebeurd. Ook komen er diverse snijtechnieken aan bod in deze cursus vegetarisch koken. Bij veggie chef online leer je vanuit jouw eigen omgeving en op je eigen tijd. Daarbij kun je gebruik maken van diverse handige tools en een intensieve begeleiding, door een professionele kok en docent.

De cursus vegetarisch koken van veggie chef online werkt volgens een helder 8 stappenplan in een prettige en professionele online leerplatform. Professionele kennis heb je dus altijd binnen handbereik. VIP Health & Nutrition voorziet je tijdens deze cursus vegetarisch koken natuurlijk ook van leerzame video’s en een perfecte ondersteuning. De veggie chef online cursus bestaat uit 20 gevarieerde lessen. Deze bestaan uit een praktijk en een theoriegedeelte en originele receptuur. Tijdens deze cursus maak je gebruik van handige online tools zoals een webcam, chat en message.

Bekijk de demo van onze cursus hier voor een duidelijk beeld!

( de demo is het beste te bekijken op de pc, het programma biedt veel mogelijkheden en is daarom te zwaar om op een iPad te draaien. Als je de cursus gaat volgen is er een app beschikbaar met een deel van de functionaliteiten).

De studiedruk:

  • We gaan uit van 3 lessen per week,  5 tot 6  uur per les.
  • De cursus vegetarisch koken kan in eigen tempo afgerond worden binnen 10 weken.
  • De cursus wordt afgesloten met een praktijkexamen en een theoretisch examen.

Start:

1 april 2019 (geen april grap ;-))

Kosten: € 990

Na de cursus vegetarisch koken; Veggie chef online- basics heb je nog voldoende doorstroommogelijkheden bij VIP Health & Nutrition. Ben je gegrepen door het vak, dan  zijn er 2 praktijkdagen bij te boeken aan het eind van deze cursus. Heb je die ook voltooid, dan kun je doorstromen in onze beroepsopleiding bij module 2.

Wil je jouw kennis als professionele of hobbykok uitbreiden op het gebied van biologisch en vegetarisch koken? Schrijf je dan in voor de cursus vegetarisch koken van veggie chef online.