Met de opleiding vegetarisch koken van VIP Health & Nutrition leer je professioneel koken, zodat je hier beroepsmatig mee aan de slag kan. In de online lessen worden opdrachten, huiswerk, video-instructies en weetjes aangeboden.
Wat leer je precies?
Je leert in de basisopleiding vegetarisch koken snijden, technisch proeven, productkennis verrijken, alles over HACCP, kostprijsberekeningen en ontdekken wat er in jouw pan gebeurt: koken gaat immers over scheikundige processen. Naast menu-opbouw, een stukje voedingsleer, leer je over vernieuwende plantaardige technieken zoals seitan maken, eieren vervangen en de basics van baktechnieken. Daarnaast kan je jezelf testen met behulp van theorie examens.
Voor wie?
Voor de enthousiaste thuiskok, die professioneel aan de slag wil en de startende chef die meer kennis en verdieping zoekt.
Hoe lang duurt het programma?
Het programma neemt uit 24 online lessen, die je in eigen tempo kan volgen.
Het gaat om zelfstudie.