Ik was al langer op zoek naar een cursus of opleiding op het gebied van voeding en/of duurzaamheid. In deze opleiding vond ik alles wat ik zocht.
De opleiding heeft me in geen enkel opzicht teleurgesteld.
Karlijn opende samen met haar vrienden dit leuke restaurant in Amsterdam. Sababa: Hebreeuwse straattaal voor ‘no worries’ – staat voor mooi, lekker, betaalbaar en verantwoord eten geïnspireerd op de Midden-Oosterse keuken. Het menu bestaat uit pita’sen platbrood, salades en mezze en is overwegend vega(n). Naast de biologische groenten die we centraal zetten, zoals aubergine, bloemkool en kikkererwten, zijn we gek van halloumi, granaatappel en dadels. Bij deze kleurrijke pitas en salades schenken wij fruitige juices,lokaal bier, biologische limo’s en lekkere frisjes.
Ariadne Vogel van Tisgroen is jouw partner als het gaat om verantwoord, vegetarisch en lekker eten. Met workshops, proeverijen en catering wordt je verwend met mooie, pure thee, vegetarisch koken en eetbare planten en bloemen.
Tisgroen inhuren voor een theeproeverij, catering van vegetarische hapjes, combinatie hiervan, een workshop vegetarisch koken tijdens een zakelijk evenement, op school of bij je thuis? Je bent dan hier aan het goede adres! Vraag naar de mogelijkheden.
The Happy Green Chef kookt en verzorgt vegetarische maaltijden op locatie. Gezonde gerechten die goed zijn voor je lijf, hart en hoofd. Door vlees of vis weg te laten wordt je eten helemaal niet saai, integendeel! The Happy Green Chef laat dit zien en proeven door te koken met biologische, seizoensgebonden producten en andere zoveel mogelijk lokale ingrediënten.
Alle gerechten worden met liefde en aandacht bereid volgens verschillende voedingsfilosofieën; vegetarisch, veganistisch, ayurvedisch, macrobiotisch en raw food. In de recepturen worden verschillende kruiden en specerijen verwerkt en geen producten met chemische toevoegingen gebruikt. Dat is wel zo lekker en gezond voor een (h)eerlijke maaltijd.
Hai, ik ben Mischa, woonachtig in Zuid Limburg en ik heb een praktijk als Leefstijlkok. Wat ik doe:
Dit alles doe ik vanuit meerdere lokaties in mijn regio (Sittard – Maastricht).
Kasvio, herbarium in het Fins, is een restaurant voor plantaardig eten. Het verhaalt met en over eten, in samenwerking met kunstenaars, en creëert zo een unieke eetervaring.
De wisselende seizoenen en een aanhoudend onderzoek naar voedsel (eco)systemen (heden en verleden) vormen de basis voor onze gerechten.
Wij zijn geïnspireerd door lokale biologische tuinbouw, de bossen en het wildplukken. Smaken, technieken en ingrediënten uit een scala aan culinaire tradities komen hier samen.
Ik ben Monique Moreau,
Ik woon en werk in Limburg in een oude verbouwde boerderij en daarin ontvang ik mijn gasten met het Table D’Hôtes principe: d.w.z. dat je bij mij kunt dineren en een verrassingsmenu krijgt. Ik leg de lat erg hoog omdat ik het belangrijk vind om voor mijn gasten een mooie eetervaring te creëren.
Ik heb recent de eerste lichting Fabulous Vegan Chef online gevolgd.
Femke van VIP Health and Nutrition heeft onze groep heel veel geleerd en ik verbaasde mij over haar kennis. Kooktechnieken, bereidingstechnieken, achtergrondinformatie, nieuwe ontwikkelingen noem maar op, ik ben haar erg dankbaar voor dit mooie aanbod.
Jammer dat er geen vervolg op is dan zou ik meteen weer meedoen.
Na deze opleiding ga ik in 2022 ook een veganistische Table D’Hôtes geven naast de reguliere.