DSC07737

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIP Health & Nutrition opleiding

Examen en portfolio:

Deze opleiding is beroepsgericht (MBO Niveau). Beroepsgericht onderwijs is gericht op de praktijk. Je wordt beoordeeld op basis van kennis, inzicht en vaardigheden. Deze vorm van onderwijs sluit aan op de wensen van het bedrijfsleven en de samenleving.

Onze opleiding is erkend en geregistreerd bij het CRBKO (Centraal register kort beroeps onderwijs). Onderwijsinstellingen met een CRKBO-registratie hoeven geen btw te heffen over hun opleidingen. Op deze manier kunnen wij ook aantonen aan de kwaliteitseisen van onderwijs te voldoen.

Tijdens de opleiding vragen we je een portfolio te ontwikkelen.

In je portfolio verzamel je materiaal, dat kan aantonen dat je de vaardigheden onderwezen tijdens de opleiding, beheerst.

Aan het eind van iedere module maak je een vrije opdracht, waarbij je gevraagd wordt een gerecht te ontwikkelen. In dit gerecht moet je de behandelde theorie en kokstechnieken kunnen terugzien

Dit gerecht presenteer je voor de groep en je schrijft daar een schriftelijke motivatie bij.

Samen met een foto wordt deze in de portfolio verwerkt.

Na het behandelen van iedere module nemen we een schriftelijke examen af.

Stage van 36 uur te volgen in relevant bedrijf.

Aan het eind van het jaar zullen jullie in groepjes een voedingsconcept ontwikkelen, organiseren en presenteren, voor echte gasten. daarvoor schrijven jullie een projectplan met financiële onderbouwing.

Als al deze opdrachten voldoende zijn beoordeeld, geven wij een certificaat uit.

Twitt