Professionals

[vc_row][vc_column][ld_spacer][ld_spacer][ld_section_title title=”Professionals” alignment=”text-center” title_top_margin=”10″ title_bottom_margin=”10″ add_line=”underline-fancy-title” subtitle_top_margin=”0″ subtitle_bottom_margin=”10″ text_top_margin=”0″ text_bottom_margin=”0″ use_custom_fonts_title=”true” color=”rgb(66, 38, 0)”][/ld_section_title][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” css=”.vc_custom_1608316470957{background-color: #f7f7f7 !important;}”][vc_column width=”1/2″ bg_position=”center center” css=”.vc_custom_1608377509190{background-image: url(https://viphealthandnutrition.nl/wp-content/uploads/2020/12/VIP-Health-Nutrition-Online-42.jpg?id=8447) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][ld_spacer height=”62px”][vc_column_text]De belangstelling voor een gezonde lifestyle neemt toe. De vraag naar duurzaam, lokaal, meer groentes in de hoofdrol en plantaardig neem toe.

Door de grotere bewustwording en een grotere kennis van onze gasten over voeding is de vraag in restaurants aan een verandering onderhevig.

Groentes staan vol in de belangstelling. Willen we aan deze vraag kunnen blijven voldoen zullen we mee moeten veranderen.

Als kok kun je je richten op meerdere groepen gasten,  je kooktechnieken vergroten, productkennis verbreden en inspiratie opdoen.[/vc_column_text][ld_spacer height=”62px”][ld_spacer height=”62px”][ld_spacer height=”62px”][ld_spacer height=”62px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_hide=”hidden-sm hidden-md hidden-lg”][vc_column][vc_single_image image=”8447″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” css=”.vc_custom_1608377114707{background-color: #fff8ed !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”1/2″][ld_spacer height=”52px”][ld_section_title title=”Welke kooktechnieken komen eraan bod?” alignment=”text-center” title_top_margin=”10″ title_bottom_margin=”10″ tag=”h3″ subtitle_top_margin=”0″ subtitle_bottom_margin=”10″ text_top_margin=”0″ text_bottom_margin=”0″ use_custom_fonts_title=”true” use_custom_fonts_subtitle=”true” color=”rgb(66, 38, 0)” sub_color=”rgb(66, 38, 0)”][/ld_section_title][vc_column_text]

  • Hoe maak ik  een volwaardig menu zonder vis of vlees als hoofdbestanddeel.
  • Waar haal ik mijn umami vandaan, hoe kan ik binden, emulgeren.
  • Hoe verander ik de structuur van groentes om meer bite te krijgen in mijn gerecht?
  • Wat doe ik met al die diëten, geen gluten, geen lactose?
  • Hoe kan ik nieuwe producten en kooktechnieken zoals het verdiepen van smaken, het werken met fermentatie, het plantaardig klaren van bouillons, toepassen in mijn keuken?
  • Deze en nog veel meer vragen komen in de verdiepingsopleiding voor professionele koks aan bod. Je bent na het volgen van deze opleiding in staat om met meer kennis en gebruikmakend van andere technieken, (zoals o.a. activeren, kiemen en fermenteren) en gebruikmakend van andere producten, te voldoen aan de vraag en behoefte van de hedendaagse gast.

[/vc_column_text][ld_spacer height=”72px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ bg_position=”center center” css=”.vc_custom_1608377312395{background-image: url(https://viphealthandnutrition.nl/wp-content/uploads/2020/12/VIP-klein-221-scaled.jpg?id=8800) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_hide=”hidden-sm hidden-md hidden-lg”][vc_column align=”text-center”][vc_single_image image=”8724″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” css=”.vc_custom_1608316200695{background-color: #e0dcd2 !important;}”][vc_column width=”1/2″ bg_position=”right center” css=”.vc_custom_1608376958367{background: #e0dcd2 url(https://viphealthandnutrition.nl/wp-content/uploads/2020/12/VIP-Groot-174-scaled.jpg?id=8724) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][ld_spacer height=”30px”][vc_custom_heading text=”Welke opleiding past bij mij?” font_container=”tag:h3|text_align:left|color:%23422600″ css=”.vc_custom_1608377396080{padding-bottom: 20px !important;}”][vc_column_text]Heb je de VIP Health & Nutrition opleiding afgerond of de veggie chef online samen met de beroeps praktijkdagen of heb je meer dan 2 jaar keukenervaring als zelfstandig werkend chef en en aantoonbare kennis van basistechnieken, technisch proeven en productkennis dan is de Fabulous vegan chef opleiding iets voor je.[/vc_column_text][ld_spacer][vc_btn title=”Meer informatie” link=”url:https%3A%2F%2Fviphealthandnutrition.nl%2Ffabulous-vegan-chef%2F|title:Fabulous%20Vegan%20Chef%20online”][vc_column_text]Ben je beginnend chef of cateraar en kook je beroepsmatig, maar wil je meer verdieping in de kooktechnieken, leren technische proeven, inspiratie en  kennis over menu-opbouw, achtergronden en ingrediënten en je eigen gerechten leren ontwikkelen? Maar ook haccp en kostprijs leren berekenen dan is de basisopleiding een hele mooie  start.[/vc_column_text][ld_spacer][vc_btn title=”Meer informatie” link=”url:https%3A%2F%2Fviphealthandnutrition.nl%2Fbasisopleiding%2F|title:Basisopleiding”][ld_spacer][/vc_column][/vc_row]