De module ‘Algemeen vegetarisch’ wordt ook aangeboden als ‘zomer-intensive’.
Een intensieve week die qua inhoud hetzelfde is als de 7 zondagen in het gehele leerjaar.

Onderwerpen die o.a. aan bod zullen komen zijn :
– Vegetarische menuopbouw, voedingswaarden, de verschillende kooktechnieken, basistechnieken patisserie, technisch proeven

productkennis van andere ingrediënten, gebruik van keukenapparatuur en de HACCP en keukeneisen.

De week bevat zowel theoretische achtergrond als zelf praktische vaardigheden opdoen;
de lunch en het diner worden door de deelnemers zelf bereid, gezamenlijk gegeten, geëvalueerd en als leermiddel gebruikt.

ModuleData DocentExcursie / Extra les
1. Algemeen vegetarisch
Menu-opbouw
7 dagen
11 t/m 18 juli 2020
* Woensdag 15 juli vrije dag
Femke van den HeuvelOnder voorbehoud: excursie naar tuin

De kosten bedragen €1600.

Hierbij inbegrepen : Inschrijfgeld, syllabus, lesmateriaal, online leeromgeving met videos,  begeleiding tijdens de lesdag, excursies biologische ingrediënten en begeleiding bij opdrachten, lunch en diner.