De module ‘Algemeen vegetarisch’ wordt ook aangeboden als ‘zomer-intensive’.
Een intensieve week die qua inhoud hetzelfde is als de 7 zondagen in het gehele leerjaar.
Onderwerpen die o.a. aan bod zullen komen zijn :
– Vegetarische menuopbouw, voedingswaarden, de verschillende kooktechnieken, basistechnieken patisserie, technisch proeven
productkennis van andere ingrediënten, gebruik van keukenapparatuur en de HACCP en keukeneisen.
De week bevat zowel theoretische achtergrond als zelf praktische vaardigheden opdoen;
de lunch en het diner worden door de deelnemers zelf bereid, gezamenlijk gegeten, geëvalueerd en als leermiddel gebruikt.
Module | Data | Docent | Excursie / Extra les |
---|---|---|---|
1. Algemeen vegetarisch Menu-opbouw 7 dagen | 11 t/m 18 juli 2020 * Woensdag 15 juli vrije dag | Femke van den Heuvel | Onder voorbehoud: excursie naar tuin |
De kosten bedragen €1600.
Hierbij inbegrepen : Inschrijfgeld, syllabus, lesmateriaal, online leeromgeving met videos, begeleiding tijdens de lesdag, excursies biologische ingrediënten en begeleiding bij opdrachten, lunch en diner.