De vegetarische koksopleiding van VIP Health & Nutrition is bij uitstek geschikt voor professionele koks en voedingsdeskundigen die hun kennis op dit gebied willen verbreden. Zeker nu vegetarisch en verantwoord eten steeds populairder wordt, is dit een goede stap om jouw horizon te kunnen verbreden. Na de professionele koksopleiding bij VIP Health & Nutrition kun je zelfstandig aan de slag binnen jouw eigen cateringbedrijf of als kok in de vegetarische en biologische keuken.

Het is niet voor niets dat dit voedingspatroon de laatste jaren enorm in populariteit is toegenomen. Mensen zijn niet alleen op zoek naar een verantwoorde en lekkere manier van eten, maar willen met voeding ook een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan hun gezondheid. Met dat in je achterhoofd is het niet zo vreemd dat er de laatste jaren veel biologische en vegetarische restaurants zijn bijgekomen. Met de éénjarige vegetarische koksopleiding van VIP Health & Nutrition kun je hier onderdeel van uit gaan maken.

Ben je al werkzaam als professioneel kok en wil je jouw kennis op dit vlak gaan verbreden? Dan is deze koksopleiding precies wat je zoekt. Na het succesvol afronden van alle modules ben je klaar om jouw nieuwe recepturen en smaaksensaties met de wereld te gaan delen. Ook als je werkzaam bent als voedingsconsulente of diëtist is de vegetarische koksopleiding een goede aanvulling.

Eenjarige vegetarische koksopleiding voor professionals

Tijdens de eenjarige koksopleiding voor de vegetarische en biologische keuken, leer je alles wat je moet weten over het bereiden van vegetarische en verantwoorde gerechten. Van snijtechniek tot aan het ontwikkelen van vernieuwende recepten. In combinatie met de online leeromgeving op de website van VIP Health & Nutrition, bent je altijd in staat om jouw kennis nog breder te kunnen maken.

Zo heb je de mogelijkheid om leerzame instructie video’s te kunnen bekijken, of om extra huiswerkopdrachten te maken die je nog meer vertellen over de fijne kneepjes van deze opleiding. Na het afronden van de eenjarige vegetarische koksopleiding van VIP Health & Nutrition ben je tevens de aangewezen persoon voor het opstellen van verantwoorde voedingspatronen. Ook mensen die last hebben van een voedselintolerantie kun je voorzien van verantwoorde recepten.

Natuurlijk kun je als professional ook aan de slag in vegetarische en biologische restaurants, of kun je zelfs je eigen cateringbedrijf voor gezonde voeding starten. Voor meer informatie of inschrijvingen voor de vegetarische koksopleiding van VIP Health & Nutrition kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor meer informatie of inschrijvingen voor de vegetarische koksopleiding van VIP Health & Nutrition kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.