2020_data_September blokken

In Janauri 2013 zijn we de opleiding gestart en wegens grote belangstelling hebben we 2 startmomenten in het jaar, januari en September.

De opleiding wordt gegeven op 1 zaterdag of  zondag in de 2 weken en zal 23 dagen beslaan (een heel kalender jaar) Tijden 10:00 tot 18:00

Vanaf September 2017 bieden wij de opleiding in blokken van 3 of 4 dagen achter elkaar aan. (klein half jaar). Het programma heeft dezelfde inhoud als het jaarprogramma. Voor deze intensieve training is het handig als je of al  horeca-ervaring hebt, of  minimaala 1 dag in de week in een keuken kan werken.

De studiebelasting, naast de lesdagen, komt neer op 5 uur per week voor de jaartraining en 12 uur voor de halfjaartraining (blokkenmodule).

  • Klik voor lesrooster September blokken 2020 hier
  • Klik voor lesrooster januari zaterdag 2020 hier
  • Klik voor lesrooster januari zondag 2020 hier
  • Aantal cursisten zal maximaal uit 12 personen bestaan.

Toelatingseisen: Goede kennis van de Nederlandse taal en rekenen. De cursisten dienen de beschikking te hebben over een computer met internet, email, Word en Excel.

De opleiding is op HBO niveau.

De kosten : opleiding: € 4750,-

Hierbij inbegrepen : Inschrijfgeld, syllabus, lesmateriaal, begeleiding tijdens de lesdag, toegang tot online leeromgeving,  gastdocenten, excursies, biologische ingrediënten en begeleiding bij opdrachten, lunch en diner. De benodigde verplichte literatuur en reiskosten zijn voor rekening van de cursist.

De opleiding is  geregistreerd bij de CRBKO. Onderwijsinstellingen met een CRKBO-registratie hoeven geen btw te heffen over hun opleidingen.

Voor sommigen zal de belasting van een heel jaar te zwaar zijn. Er is een mogelijkheid om de opleiding in modules te volgen en/of over meerdere jaren te volgen. De losse modules kunnen alleen geboekt worden, mits er plek is.

Voor iedereen is het verplicht de basismodule te volgen: Vegetarische menu opbouw, alvorens andere modules te kunnen kiezen en de modules dienen in volgorde van het lesjaar gevolgd te worden.

De modules Ayurvedisch en macrobiotisch zijn als 1 module te boeken.

De module raw en veganistisch en nowaste/ koken met thee  zijn als 1 module te boeken.

  • De kosten voor de basismodule bedragen €1700
  • De kosten voor de modules Ayurvedisch en Macrobiotisch bedragen €1700
  • De kosten voor de modules Raw en Veganistisch en nowaste  bedragen €1700

Hierbij inbegrepen : inschrijfgeld, lesmateriaal, begeleiding tijdens de lesdag, gastdocenten in die module, biologische ingrediënten, lunch en diner. Locatie : De opleiding wordt gegeven in hartje centrum van Haarlem, op loopafstand van het station en redelijk met de auto bereikbaar. De gezellige keuken is van alle moderne gemakken voorzien. VlamIndePan Smedestraat 13 2011RE Haarlem