De module ‘Algemeen vegetarisch’ wordt ook aangeboden als ‘zomer-intensive’.
Een intensieve week die qua inhoud hetzelfde is als de 6 zondagen in het gehele leerjaar.

Onderwerpen die o.a. aan bod zullen komen zijn :
– Vegetarische menuopbouw, voedingswaarden, de verschillende kooktechnieken,

productkennis van andere ingrediënten, gebruik van keukenapparatuur en de HACCP en keukeneisen.

De week bevat zowel theoretische achtergrond als zelf praktische vaardigheden opdoen;
de lunch en het diner worden door de deelnemers zelf bereid, gezamenlijk gegeten, geëvalueerd en als leermiddel gebruikt.

ModuleData DocentExcursie / Extra les
1. Algemeen vegetarisch
Menu-opbouw
6 dagen

7 t/m 13 juli 2018
* Dinsdag 10 juli vrije dag
Femke van den HeuvelOnder voorbehoud: excursie naar tuin

De kosten bedragen €1400.

Hierbij inbegrepen : Inschrijfgeld, syllabus, lesmateriaal, begeleiding tijdens de lesdag, excursies biologische ingrediënten en begeleiding bij opdrachten, lunch en diner.