Cook & Care

cookandcare.nl  Kookworkshops voor mensen die na een ziekte hun kookstijl willen veranderen en leren genieten van gezonde en bewuste voeding

Stukkie beter

www.stukkiebeter.nl T – 06 2030 2106
 – info@stukkiebeter.nl Jachthavenweg 130
1081 KJ, Amsterdam Huisgemaakte lekkernijen die net een stukkie beter voor jezelf, de natuur en de rest van de wereld. OPENINGSTIJDEN Doordeweeks
11.00 – 19.00 Weekend 
12.00 – 19.00

Byzonder

[ bij·zon·der: ‘afwijkend van het gewone’] aldus Van Dale. Het gewone, de standaard, gewoon standaard anders. Dát is voor ons Bijzonder. Wij zijn gelegen in Bourgondisch Maastricht. De plek bij uitstek voor culinair genot. Wij willen het juist daarom anders doen. Oergondisch genieten, noemen wij dat. Ons lifestyle concept heeft een horecagelegenheid aan de basis. Een plek om te genieten van pure en eerlijke gerechten. Mostly vegan en vega. Met een knipoog naar een stukje vlees en/of vis. Vooral gezond en biologisch! En lekker uiteraard! We serveren kleine gerechten, ter grootte van een tussengerecht, en de gedachten is dat je het gezellig met elkaar kunt delen: uitgebreid tafelen, in onze huiselijke setting.

Facebook: https://www.facebook.com/bijbijzonder/

Nijensteen 1

Liesbeth Rutten is chefkok bij De Nijensteen; een plek in een prachtige omgeving die inspireert en die mensen en ideeën aantrekt en samenbrengt. Stichting de Nijensteen heeft tot doel onderdeel uit te maken van, en bij te dragen aan de ontwikkeling van het platteland in haar omgeving

jacqueline_masterchef_lr Jacqueline Niesten  www.sulfree.nl

Vinologe Jaqueline Niesten doet mee aan Masterchef 2015. Zij ontdekte dat er een eenvoudige oplossing bestaat om de vrije sulfiet veilig uit wijn te verwijderen. Met 1 druppeltje van haar middel Sulfree maak je korte metten met de schadelijke vrije sulfiet in wijn. Deze verkoopt zij inmiddels in Nederland

Jiska Bomans Zus & Kok Zus & Kok brengt kunst in het eten.  Zus & Kok verzorgt dinerconcerten, waar muziek en culinaire geneugten samenkomen. In een galerie in het hartje van Haarlem kunt u heerlijk genieten van een avondje uit. Zus & Kok geeft daarnaast workshops. Wilt u taartjes leren bakken die niet alleen heerlijk zijn maar er ook prachtig uitzien? Dan bent u bij Zus & Kok aan het juiste adres. Heeft u een glutenallergie, wilt u graag lactosevrij leren bakken of bijvoorbeeld taartjes zonder suiker leren maken? Ook hiervoor kunt u bij Zus & Kok terecht.

Rik opende samen met Merel Cleeff

Op dinsdagen zijn we gesloten, maar woensdag staan we vanaf 8 uur weer voor je klaar. Met verse koffie, potjes mooie thee, huisgemaakte taarten, knapperige boterhammen en nog veel meer.

Jantien van der Meer

VEGAN CHEFKOK & INSPIRATOR

Vanuit mijn huis ‘Villa Fantastica’ ben ik werkzaam als pop up chef en freelance projectmanager. Tevens ben ik coach & inspirator voor iedereen die wil overstappen naar een plantaardige levensstijl.

Ik werk graag samen met mensen die durven en doen! Ik ben energiek en enthousiast, zeer maatschappelijk betrokken, heb oog voor innovatieve processen en weet creatieve ideeën om te zetten naar de praktijk.

Jackie

puurjackie.blogspot.nl

Via deze blog wil ik mijn kennis en ervaringen delen op het gebied van een gelukkig en gezonde levensstijl met gezonde, biologische, vegetarische en vegan recepten.

Jackie is nu ook vegan en vegetariër chefkok bij Yoga op st Maarten

Ivangka

www.degroenelepel.nl Duurzaam, puur en exclusief dat is waar de groene lepel voor staat.

Chocolade Natuurlijk   Lekkere en mooie bonbons maken, ook voor mensen met een voedingsallergie dat is mijn missie. Als basis kies ik de beste couvertures (smeltchocolade) van single origin kwaliteit, deze combineer ik met natuurlijke suikers en biologische ingrediënten (lactosevrij).

anne-marije-portret-21 Aangenaam, ik ben Anne Marije, eigenaresse van catering bedrijf:                                           Anne Marije Rosy cheeks cookery’. Biologisch & full of love. Ik wil heel graag met je delen wat ik tegenkom, opzoek, hoor, proef, ruik, uitprobeer & leer over hoe je een ontspannen leven leeft, met een gezond en liefdevol kloppend hart.

Claire opent:

Gember gaat 12 maart open:

Bij GEMBER staat puur eten en drinken centraal. Wat is de onderliggende gedachte van GEMBER? In het begin van dit avontuur bedachten wij een concept met vier pijlers waaruit GEMBER is ontstaan. Nieuwsgierig?

'Een locatie waar er voor iedereen mogelijkheden zijn: JIJ die houdt van kip, JIJ die liever een salade eet, JIJ die altijd op zoek is naar iets nieuws, maar ook JIJ met een intolerantie en ook JIJ die plantaardig eet, kortom gewoon JIJ. Een locatie waar je samen geniet van guilt-free eten, speciaal voor JIJ.'
Een locatie waar er voor iedereen mogelijkheden zijn: JIJ die houdt van kip, JIJ die liever een salade eet, JIJ die altijd op zoek is naar iets nieuws, maar ook JIJ met een intolerantie en ook JIJ die plantaardig eet, kortom gewoon JIJ. Een locatie waar je samen geniet van guilt-free eten, speciaal voor JIJ.